EK Speelschema's

EK Speelschema's

There are no products matching the selection

This is a custom CMS block displayed if category is empty.
You can replace it with any custom content.

EK Speelschema's bedrukken

Eigen ontwerp EK schema's bestellen

Voor het Europees Kampioenschap voetbal van 2016 in Frankrijk hebben wij als promotieartikel voor bedrijven en organisaties een aantal uitvoeringen van EK Speelschema's beschikbaar welke geheel of gedeeltelijk te bedrukken zijn met een logo of andere vermelding.

EK speelschema broekzakformaat

Een populair EK schema dat handig is om weg te geven of ergens bij of tussen te voegen zijn onze broekzakformaat EK speelschema's.  Compleet EK 2016 schema in foldervorm met alle wedstrijden. Opgemaakt in 'Rode Duivels stijl'!

Op de voorzijde is ruimte gereserveerd voor uw logo en bedrijfsgegevens. Het drukken hiervan is bij de prijs inbegrepen. Ook verzorgen wij gratis de opmaak hiervan. U ontvangt een digitale proef ter goedkeuring.

Vanaf 5.000 stuks is het ook mogelijk om het EK Schema  geheel naar uw wens op te maken, zonder meerkosten! U kunt dus bijvoorbeeld ook de afbeeldingen vervangen. Vraag naar de mogelijkheden!

Posterformaten EK speelschema

Onze posterformaat EK schema's zullen beschikbaar komen in de formaten A2, A3 en A4. Het basisontwerp is hierbij voor alle 3 hetzelfde, met uiteraard hierbij ook de mogelijkheid voor personalisering van uw logo en bedrijfsgegevens of een andere reclame-uiting. 

Wilt u een geheel custom made EK schema poster laten maken? Dat kan uiteraard ook. Stuur ons uw logo, afbeeldingen bestanden en teksten door met een korte omschrijving van uw eigen wensen en ideeën over de opmaak en we gaan voor u aan de slag. Afhankelijk van de eventuele afname kunnen we voor u een offerte maken inclusief de opmaakkosten. Vanaf 5000 stuks is de opmaak gratis.

Digitaal voorbeeld

Bij alleen een vermelding van logo en NAW gegevens voor het standaard ontwerp poster kunnen we vrijblijvend en gratis een digitaal voorbeeld maken vóórdat u beslist of u de order wilt plaatsen. Dit als service om u een goed beeld te geven van het eventuele eindproduct wanneer u zou overgaan tot bestelling.

EK speelschema's bedrukken? PR Products!

 

Meer rode duivels artikelen

Ga terug naar de hoofdcategorie Rode Duivels

 

Graag zou ik een offerte willen ontvangen

  • Max. 2Mb

* Verplichte velden